Izhak | آیژک
account

کابینت ممبران چیست؟

کابینت ممبران چیست؟

time877 روز قبل
comment0 نظر
views8 بازدید

آشپزخانه شما شایسته بهترین عملکرد و زیبایی است. به هر حال، چه کسی یک آشپزخانه زیبا را دوست ندارد؟ زیبایی قلب تپنده یک خانه، به مانند دیگر بخش‌های آن دارای اهمیت است. در زیبا سازی آشپزخانه کابینت و انتخاب پالت رنگی که دوست دارید بسیار مهم است. اما به جز آن چیز دیگری نیز وجود دارد که می‌تواند ظاهر آشپزخانه شما را زیباتر و یا آن را آزار دهنده کند. یکی از اجزای ضروری برای داشتن ظاهری مناسب برای آشپزخانه، پوششی یا روکشی است که برای کابینت آشپزخانه خود انتخاب می‌کنید. کابینت وکیوم، کابینت ممبران و کابینت لمینت در دسترس‌ترین و محبوب‌ترین گزینه‌های موجود در بازار هستند.

اگر در حال بازسازی آشپزخانه خود هستید، کابینت ممبران شاید به گوش شما خورده باشد. کابینت ممبران به عنوان یک کابینت به صرفه اقتصادی سبک و با داوام شناخته می‌شود. این نوع کابینت در مقایسه با لمینیت گزینه بهتری است اما از ظرافت اکریلیک برخوردار نیست. برای این که دست شما در انتخاب بازتر باشد تا انتهای این مطلب را بخوانید. در این مطلب در مورد این که کابینت ممبران چیست؟ مزایا و معایب آن کدام است و هر چیزی دیگری که لازم است در مورد کابینت ممبران بدانید، صحبت می‌کنیم.

کابینت ممبران چیست؟

کابینت ممبران نوعی پوشش است که با فشار دادن روکش (پوشش غشایی فویل پلی وینیل کلراید) PVC بر روی سطح یک طرفه ام دی اف (MDF) خام به دست می‌آید. ممبران‌های PVC مورد استفاده در ساخت کابینت‌های ممبران، فویل‌های آنتی باکتریال و سالم مورد تایید سازمان بهداشت جهانی (WHO) هستند که حاوی مواد سرطان زا نبوده و سلامت را به خطر نمی‌‎اندازند و در سه نوع مات، براق و حتی چوبی موجود هستند. در این نوع کابینت فویل در اطراف تخته فیبر چگالی متوسط تحت فشار بالا پیچیده می‌شود. در واقع کابینت ممبران چیز جدید و نوعی نیست. به عبارت دیگر ممبران نوعی ام دی اف است که با تکنولوژی جدید روکش متفاوتی بر روی آن کشیده می‌شود.

درب های کابینت ام دی اف با روکش ممبران

به روی این دربها که از جنس ام دی اف هستند یک روکش به نام ممبران پرس می شود.

ساخت ممبران

برای ساخت کابینت ممبران از تکنولوژی خاصی با همین نام استفاده می‌شود. در این روش در ابتدا طرح مورد نظر را مشخص می‌کنند بعد متناسب با طرح مورد نظر ورق‌های ام دی اف (MDF) یا فیبر را با دستگاه CNC برش داده و طرح اولیه را بر روی آن اجرا می‌کنند. بعد از برش با کمی سمباده ایرادهای و نقاط ضعف آن را بر طرف می‌کنند. نکته بسیار مهم در این بخش برش ورقه‌ها زیر دستگاه CNC است. اگر این برش به درستی انجام نشود، می‌توان گفت تمام کار از بین می‌رود.

در آخر روکش ممبران رو بر روی ورق ام دی اف (MDF) پرس می‌کنند. در هنگام پرس از فشار زیاد و چسب ممبران برای محکم شدن کار استفاده می‌کنند. در واقع دستگاه ممبران یک تکنولوژی است با ایجاد خلاء و با استفاده از حرارت زیاد و فشار منفی هوا روکش را به ورق ام دی اف (MDF) می‌چسباند.

دستگاه پرس ورق های ممبران

روکش های ممبران توسط این دستگاه بر روی درب ها پرس می شوند

موارد استفاده ممبران

ممبران اغلب در زمینه‌های معماری و دکوراسیون به ویژه در کابینت آشپزخانه و حمام، یونیت‌های تلویزیون استفاده می‌شود. اخیراً استفاده از آن در قفسه‌های لباس، کاور کشوها و اتاق‌خواب‌ها رواج یافته است و هر چه می‌گذرد دامنه کاربرد آن وسعت بیشتری پیدا می‌کند.

ویژگی و مزایای کابینت ممبران

کابینت ممبران به نسبت کابینت ام دی اف دارای مزایای بهتری است که می‌توان آن‌ها را به طور خلاصه چنین بیان کرد:

  • یکی از مهم ترین مزایا و ویژگی‌های کابینت ممبران این است که پس از پردازش ظاهری سه بعدی پیدا می‌کنند. این ویژگی، ظاهری تزئینی و شیک به آشپزخانه شما داده و جلوه بصری آن را بیشتر می‌کند.
  • تمیز کردن کابینت‌های ممبران بسیار آسان است.
  • حاوی باکتری و مواد مضر و سرطان زا نیست.
  • این یک انتخاب ایده آل برای استفاده در خانه‌ها و محل کار خواهد بود زیرا دارای استحکام بالا در طولانی مدت بوده و مقاوم است.
  • مزیت دیگر کابینت ممبران این است که به صورت یک تکه پرس شده و به صورت مونوبلاک طراحی شده‌اند. به همین دلیل با مواردی مانند شکستگی و ترک مواجه نمی‌شوند و سال‌ها دوام دارند.
  • یکی دیگر از مزیت‌های کابینت ممبران این است که لبه‌ها نواری ندارند و به عنوان یک تصویر، دارای یکپارچگی در رنگ و طرح هستند.
  • در برابر آب و رطوبت مقام است و باعث تورم در روکش نمی‌شود. به همین دلیل درب‌های ممبران مورد علاقه کاربران در کابینت آشپزخانه و حمام است. از آن جایی که ممبران هنگام پیچیدن روی تخته‌های MDF ساخته می‌شود، این کاغذها در جای خود می‌مانند و آب را جذب نمی‌کنند.
  • کابینت ممبران در دو نوع مات و براق وجود دارد و دارای رنگ‌ها، طرح‌ها و سبک‌های مختلف است.
  • کابینت ممبران در مقایسه با روکش‌های اکریلیک یا UV ارزانتر است و از نظر اقتصادی به صرفه‌تر.

نمونه کابینت ممبران

معایب کابینت ممبران

همه چیزهای که ما استفاده می‌کنیم علاوه بر مزایا، معایبی هم دارند. کابینت ممبران نیز از این قاعده مستثنا نیست و معایب مختص به خود را دارد. معایب کابینت ممبران به قرار زیر است:

  • برای حفظ ظاهر و استایل، نیاز به تمیز کردن و نگهداری منظم و مداوم دارد.
  • به طور منظم و مستقیم نباید در معرض نور آفتاب باشد زیرا باعث می‌شود تغییر رنگ دهد.
  • با گذشت زمان، روکش ممبران ممکن است از بین برود. استفاده از اسکرابرهای فولادی (بسیاری از ما مستعد استفاده از آن‌ها بر روی سطوح آشپزخانه هستیم) و پاک کننده‌های قوی باعث از بین رفتن کابینت ممبران می‌شود.

چرا کابینت ممبران؟

اکثر صاحبان خانه‌ها به دنبال کابینت ممبران هستند زیرا ظاهری زیبا دارد که در خانه‌های سنتی و مدرن به خوبی جای می‌گیرد. همچنین در مقایسه با روکش وکیوم و دیگر انواع کابیت مقرون به صرفه‌تر است.

نکته

آشپزخانه خود را در نظر بگیرید، ترکیب وکیوم و ممبران نیز گزینه جالبی است. قسمت‌های خاصی از آشپزخانه که بیشتر در معرض ساییدگی و پارگی قرار می‌گیرند، مانند پیش‌خوان آشپزخانه، می‌توانند با ممبران تکمیل شوند. در حالی که قسمت‌های زیبایی‌شناختی مانند کمدها و قفسه‌ها را می‌توان با وکیوم (یا در صورت تمایل لمینیت) تکمیل کرد تا ظاهری زنده‌تر به آن ببخشد.

رنگ‌بندی کابینت ممبران

رنگ‌بندی کابینت ممبران به مانند دیگر چیزها یکی از مقولات مهم است در این بخش به برخی از رنگ‌های محبوب کابینت ممبران اشاره می‌کنیم.

رنگ سفید

یکی از محبوب‌ترین رنگ‌ها در کابینت به‌ویژه کابینت ممبران سفید است. علت این که بسیاری از افراد علاقه به رنگ سفید دارند را علاوه بر زیبایی مواردی مانند: بزرگ‌تر کردن فضای آشپزخانه، انعکاس نور مناسب هم می‌توان، دانست.

کابینت آشپزخانه ممبران سفید رنگ با منبت

رنگ گردویی و قهوه‌ای

یکی دیگر از رنگ‌های پرطرفدار در کابینت ممبران رنگ گردویی و رنگ قهوه‌ای است. افرادی که به رنگ چوب و کارهای چوبی علاقه دارند می‌توانند از این رنگ‌ها استفاده کنند زیرا بسیار شبیه به رنگ چوب و کابینت‌های چوبی است. بر خلاف رنگ سفید این رنگ فضای آشپزخانه را کوچک نشان می‌دهد. در نتیجه در آشپزخانه‌های کوچک از این رنگ استفاده نکنید.

کابینت قهوه ای و رنگ چوب ممبران

رنگ سفید صدفی

این رنگ نیز رنگ پرطرفداری است و در همه سبک‌ها و طرح‌های کابینت ممبران می‌توان از آن استفاده کرد. تمام مزایایی که در استفاده از رنگ سفید وجود دارد در استفاده از رنگ سفید صدفی نیز وجود دارد.

انواع کابینت ممبران

کابینت ممبران از نظر طرح هم داری انواع متفاوتی است. کابینت ممبران کلاسیک و مدرن جز طرح‌های این کابینت به شمار می‌روند. در سبک کلاسیک این نوع کابینت، طرح‌های کنده کاری شده و منبت‌ کاری به زیبای به چشم می‌خورد و سبک کلاسیک دوران گذشته را تجلی می‌کنند. کابینت‌های ممبران کلاسیک از نظر ظاهر به مانند کابینت‌های چوبی و یادآور آن هستند. اما در سبک مدرن با طرح‌ها و نقش‌های ساده رو به رو هستیم.

قیمت کابینت ممبران

محاسبه قیمت کابینت ممبران با دیگر انواع کابینت تفاوتی ندارد و عواملی مانند متراژ، قیمت ورقه ممبران، هزینه حمل، هزینه برش، تعداد کابینت‌های زمینی و هوایی، هزینه حمل، اپن یا جزیره، طرح و نقش و عوامل دیگر در قیمت تمام شده کابینت ممبران نقش دارد. از آن جا که قیمت تمام موارد ذکر شده متغییر بوده به همین دلیل نمی‌شود قیمت مشخصی را بیان کرد.

 

نصب کابینت ممبران

نصب کابینت ممبران کاری بسیار تخصصی و دشوار است و اگر بخشی از آن دچار مشکل شود کار را سخت‌تر هم می‌کند. زیرا برای تعمیر باید دوباره به کارگاه برگردد. در نصب کابینت ممبران بهتر است در ابتداد کابینت‌های هوایی را نصب کنید. هر کدام از کابینت‌ها را به صورت جداگانه نصب کنید زیرا این امر باعث می‌شود در صورت کج بودن دیوار کابینت‌های شما کج نصب نشود. بعد از نصب کابینت‌های هوایی به سراغ نصب کابینت‌های زمینی بروید. جزئیات و ریزکاری در نصب کابینت‌های زمینی کمی بیشتر است. در کابینت‌های زمینی باید سطح کار را با صفحه‌ای مقاوم بپوشانیم چون بر روی آن وسایل زیادی قرار می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گیرد. همچنین باید قسمت‌های مانند دور سینگ و… را برای جلوگیری از نفوذ آب با چسب آکواریوم آبندی کنیم.

اجرا و ساخت کابینت ممبران باید تمیز باشد.

تفاوت ممبران با وکیوم چیست؟

بسیاری کابینت ممبران را با وکیوم اشتباه می‌گیرند اما این دو با هم تفاوت دارند در زیر به بیان تفاوت این دو می‌پردازیم:

وکیوم

  • وکیوم پوششی شیک و ظریف است. گزینه فوق‌العاده براق که معمولا برای آشپزخانه‌های سطح بالا استفاده می‌شود.
  • در رنگ‌های زنده موجود هستند تا درخشندگی خود را به بهترین شکل نشان دهند.
  • به دلیل ماهیت سختی که دارد می‌تواند سایش و پارگی زیادی داشته باشد. لازم نیست نگران از دست دادن درخشندگی، رنگ یا روشنایی آن برای چندین سال باشید. نیاز به تمیز کردن منظم با آب و صابون ملایم دارد زیرا به راحتی اثر انگشت و لکه را جذب می کند.
  • روکش وکیوم برای یک آشپزخانه با طراحی مدرن بهترین گزینه است. از سوی دیگر، ممبران برای آشپزخانه‌های سنتی و مدرن مناسب است.

ممبران

  • این پوشش دارای جذابیت غنی، منحصر به فرد و طبیعی است. در لمس نیز صاف است! پوشش ممبران در خانه‌های سنتی و معاصر به خوبی کاربرد دارد.
  • در رنگ‌ها و بافت‌های مختلف مانند مات، براق و روکش‌های چوبی موجود هستند.
  • در برابر آب و هوا مقاوم هستند و گزینه خوبی برای آشپزخانه‌ها به شمار می‌رود. هر چند فویل می‌تواند با گذشت زمان کنده شود. همچنین، قرار گرفتن مداوم در معرض نور خورشید می‌تواند کمی تغییر رنگ ایجاد کند. درست مانند وکیوم، ممبران نیز نیاز به تمیز کردن منظم دارد.
  • یک انتخاب مقرون به صرفه است.

همان طور که در مطالب بالا مشاهده کردید کابینت ممبران با کابینت وکیوم دارای تفاوت‌های جزئی هستند که شرح داده شد.

کدام بهتر است؟ لمینیت یا ممبران؟

پاسخ به این سوال کار بسیار دشواری است و هیچ برنده مشخصی وجود ندارد. انتخاب یکی از آن‌ها واقعاً به عواملی مانند آشپزخانه، برنامه نظافت شما، بودجه شما، سلیقه و طرح دلخواه، رنگ مورد نظر، تابش خورشید در آشپزخانه شما و غیر بستگی دارد. اگر گزینه‌ای مقرون به صرفه و متناسب با بودجه ساخت خود می‌خواهید کابینت ممبران همان چیزی است که به دنبال آن هستید، لمینت‌ها می‌توانند انتخاب مناسب شما اگر بودجه زیادی را در نظر دارید. از طرف دیگر، اگر به دنبال یک روکش بادوام‌تر هستید که ماندگاری خوبی داشته باشد و در برابر رطوبت مقاوم باشند، پس به سراغ کابینت ممبران بروید. شما همچنین می‌توانید بین این دو بر اساس رنگ و سبک آن‌ها تصمیم بگیرید.

کابینت رنگ چوب ممبران

اگر هنوز تصمیم نگرفته‌اید، حتی می‌توانید یک استراتژی طراحی جدید را انتخاب کنید که در آن هر دو روکش لمینیت و ممبران را برای آشپزخانه خود به صورت ترکیبی انتخاب کنید. به عنوان مثال، مناطقی از آشپزخانه که نیاز به ظاهری پر جنب و جوش دارند را می‌توان با لمینت‌ها پوشش داد در حالی که مناطقی که به راحتی فرسوده می‌شوند را می‌توان با پوشش روکش‌های ممبران پوشاند. بنابراین، اینه که چه چیزی را ترجیح دهید، لمینت یا ممبران یا ترکیبی از هر دو؟ به خود شما بستگی دارد. در صورتی که هنوز نتوانسته‌اید در مورد طرح و مدل کابینت، رنگ ‌بندی کابینت، جنس کابینت که از نوع لمینت باشد یا ممبران تصمیم بگیرید، می‌توانید با کارشناسان ما در آیژک تماس گرفته بهترین و مناسب‌ترین انتخاب را برای کابینت آشپزخانه خود داشته باشید.

کابینت ممبران آیژک

آیژک با برند‌های معتبر دنیا همکاری می‌کند تا به مشتریان خود امکان دسترسی به بیش از 30 نوع کابینت را ارائه دهد. تیم طراحان باتجربه ما این روکش‌ها را بر اساس نظرسنجی مشتری و گرایش‌های بین‌المللی انتخاب کرده‌اند. بنابراین شما این فرصت را دارید که به آشپزخانه‌ها و کمدهای خود ظاهری متفاوت از استانداردهای جهانی بدهید. برای انتخاب طرح و نوع کابینت خود می‌توانید به سایت آیژک مراجعه کنید.

منابع:

https://www.livspace.com/

https://www.hemel.com.tr/

https://www.hipcouch.com/

نمونه پروژه های کابینت ممبران:

مشاهده همه پروژه ها
دیدگاه تون رو بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


نحوه چیدمان آشپزخانه کوچک

نحوه چیدمان آشپزخانه کوچک

نحوه چیدمان آشپزخانه کوچک


انواع منبت در آشپزخانه

انواع منبت در آشپزخانه

انواع منبت در آشپزخانه


آشنایی با انواع جزیره آشپزخانه

آشنایی با انواع جزیره آشپزخانه

آشنایی با انواع جزیره آشپزخانه


انواع شلف آشپرخانه

انواع شلف آشپرخانه

انواع شلف آشپرخانه


هر آنچه در مورد کابینت روستیک باید بدانیم

هر آنچه در مورد کابینت روستیک باید بدانیم

هر آنچه در مورد کابینت روستیک باید بدانیم


انواع مدل کابینت ممبران

انواع مدل کابینت ممبران

انواع مدل کابینت ممبران


انواع متریال کابینت مدرن

انواع متریال کابینت مدرن

انواع متریال کابینت مدرن


انواع دستگیره کابینت با طرح‌های گوناگون

انواع دستگیره کابینت با طرح‌های گوناگون

انواع دستگیره کابینت با طرح‌های گوناگون


راه‌های تمیز کردن کابینت ام دی اف

راه‌های تمیز کردن کابینت ام دی اف

راه‌های تمیز کردن کابینت ام دی اف


طراحی سه بعدی کابینت چیست؟

طراحی سه بعدی کابینت چیست؟

طراحی سه بعدی کابینت چیست؟