Izhak | آیژک
account

انواع کمد دیواری و هر آنچه در مورد آن باید بدانید

انواع کمد دیواری و هر آنچه در مورد آن باید بدانید

time850 روز قبل
comment0 نظر
views8 بازدید

درست مانند بقیه لوازم منزل، کمد دیواری هم برای بر طرف نمودن نیازی ساخته شده است. کمدهای  دیواری که در حال حاضر ساخته می‌شود، نسبت به مدل قدیمی فضای کمتری را اشغال می‌کند و همچنین کیفیت، طراحی و جنس آن‌نیز تغییر کرده است، که میتوانید دکوراسیون اتاق را زیباتر کند. در این مطلب قصد داریم شما را با انواع کمد دیواری و هر آنچه که در مورد آن باید بدانید آشنا کنیم.

نگاهی کلی به کمد دیواری

کمد دیواری در قسمتی از اتاق خواب قرار گرفته که در مجموع برای قرار دادن یا آویز کردن و نگهداری لباس‌ها، جای رختنخواب و یا جا اثاثیه منزل به کار می‌رود. معمولا از قسمت بالای کمد که به صورت مجزا است و فضای کوچیک‌تری را به خود اختصاص می‌دهد را به عنوان‌ انباری استفاده‌ کرده و وسایل غیر ضروری را در آن نگهداری می‌کنند. در طراحی‌های جديد کمد دیواری امکان این را دارید تا در فضای داخل کمد تغییرات دلخواه، با اندازه‌های مختلف و به صورت قفسه‌ای ایجاد کنید.

آشنایی با انواع کمد دیواری

کمد دیواری ها نقش مهمی در فضاسازی و دکوراسیون داخلی دارند

استفاده از کمد دیواری در خانه‌های آپارتمانی به دلیل کمبود فضا بسیار حائز اهمیت است. کمد دیواری با تقسیم بندی درست یک فضای کاربردی و زیبا را در خانه ایجاد می‌کند، همین موضوع باعث شده است که کمد دیواری در طرح و رنگ‌های مختلف ساخته شود. کمدهای دیواری مختلفی وجود دارد که از نظر کاربردی و عملکردی با هم تفاوت دارند. کمد دیواری را معمولأ برای نگهداری از وسایل خاصی می‌سازند، بنابراین با وجود این وسیله بسیار کاربردی دیگر خبری از بی‌نظمی در خانه یا محیط کار نیست. سوالی که اکثر افراد با آن مواجه می‌شوند اين است که، کدام نوع کمد دیواری برای خانه آن‌ها مناسب‌تر است. در ادامه با ما همراه باشید تا به این سوال پاسخ دهیم.

طراحی کمد دیواری

اگر قصد دارید دکوراسیون خانه‌ی خود را تغییر دهید و یک دکوراسیون شیک بسازید، در انتخاب کمد دیواری دقت کنید. رنگ و طرح کمد را با سایر لوازم موجود در خانه هماهنگ کنید، در قدیم از کمد دیواری فقط به عنوان یک وسیله برای نگه داشتن وسایل استفاده کرده و آن را ساده طراحی می‌کردند اما امروزه با پیشرفت در زمینه‌ی طراحی دکوراسیون داخلی خانه، کمد دیواری را در انواع طرح و رنگ طراحی می‌کنند، در کمدهای دیواری امروزی برای بسیاری از وسایل مانند اتو، لباس، رختخواب و … فضای اختصاصی طراحی می‌شود که دسترسی به وسیله را برای شما آسان می‌کند.

طراحی مدل های مختلف کمد دیواری

کمدهای دیواری بسته به بودجه شما و سلیقه و دکور منزلتان طراحی می شوند

انواع کمد دیواری

کمد دیواری را لحاظ مختلف مانند: از لحاظ جنس، از لحاظ سبک، از لحاظ نوع درب و… می‌توان دسته بندی کرد در ادامه به بررسی هر کدام از انواع کمد دیواری می‌پردازیم:

انواع کمدهای دیواری از لحاظ جنس

کمد دیواری یک وسیله کاربردی و ضروری است. این وسيله در هر جایی که قرار بگیرد باعث نظم می‌شود، و فضای زیادی را هم اشغال نمی‌کند، به طور معمول انواع کمد دیواری با استفاده از مواد چوبی ساخته می‌شوند، مانند چوب گردو، چوب گیلاس، چوب بلوط و … البته گزینه‌های دیگری هم برای ساخت کمد دیواری وجود دارد مانند ام دی اف، ممبران و دیگر متریال‌های موجود در بازار. کمدهای دیواری از لحاظ جنس به چند دسته تقسیم می‌شود که عبارت‌اند از:

·        کمد دیواری چوبی

کمد دیواری چوبی با استفاده از چوب یا روکش چوب ساخته می‌شود. طرح‌های چوبی بیشتر در سبک کلاسیک کاربرد دارد که دارای نقش و نگارهای زیبایی هست. مقاومت جنس چوبی بالا است اما تنوع رنگی کمتری دارد.

کمد دیواری چوبی

انتخاب چوب برای کمد دیواری حس گرم تری به فضای شما می دهد

·        کمد دیواری ام دی اف

ام دی اف یکی از بهترین متریال‌ها برای ساخت کمد دیواری است. ام دی اف دارای لبه‌های صاف و بدون شکاف و فضای خالی است. کمد دیواری‌های ساخته شده از جنس ام دی اف مقاومت خوبی در مقابل ضربه دارند و دارای تنوع رنگ و طرح زیادی هستند که می‌تواند تمام سلیقه‌ها را راضی کند. ام دی اف پرکاربردترین متریال در ساخت کمد دیواری اتاق ها است.

رنگ بندی متفاوت در کمدی های ام دی اف

انتخاب ام دی اف برای کمد دیواری ، انتخابی مقرون به صرفه تر می باشد

انواع کمد دیواری از لحاظ سبک

در طراحی دکوراسیون و معماری معمولا فضاهای پِرت، کُنج یا دارای نقص رو با کمد دیواری پوشش می‌دهند، با این کار هم از فضا می‌توان استفاده بهینه کرد و هم عیب ظاهری پوشیده می‌شود. اتاق خواب اصلی‌ترین فضا برای داشتن کمد دیواری محسوب می‌شود، فضای ورودی و راهروها در رتبه بعدی قرار می‌گیرند‌. سبک‌های مختلف کمد دیواری و ویژگی‌های آن‌ها عبارت‌اند از:

 

·        کمد دیواری با سبک مدرن

در این سبک کاربرد، بیشتر از ظاهر اهمیت دارد پس اگر کمد دیواری به سبک مدرن، ظاهری ساده و بی‌آلایش داشته باشد جای تعجب ندارد، در سبک مدرن اغلب از خطوط ساده و صاف استفاده می‌شود، از لحاظ رنگ‌بندی دارای تنوع است. رایج ترین متریال‌ها برای ساخت کمد دیواری با سبک مدرن، متریال‌های ام دی اف و هایگلاس هستند.

کمد دیواری مدرن

تلفیق فلز و آینه سبکی مدرن به کمد دیواری شما می دهد

·        کمد دیواری با سبک کلاسیک

سبک کلاسیک را همه با نقش و نگارهای زیبا می‌شناسند که دقیقا نقطه مقابل سبک مدرن است. کمد دیواری به سبک کلاسیک از این قاعده مستثنی نیست که در اکثر موارد از درب‌های مجلل که دارای قابی از نقش و نگار است ساخته می‌شود. کمد دیواری با سبک کلاسیک معمولا از متریال‌های چوب گران قیمت ساخته می‌شود.

انواع کمد دیواری کلاسیک

جزئیات بیشتر همراه با منبت و سر ستون ها در کمد کلاسیک بیشتر دیده می شود

·        کمد دیواری با سبک نئوکلاسیک

سبک نئوکلاسیک تعادلی بین سبک مدرن و کلاسیک است. نه به سادگی سبک مدرن است و نه مانند سبک کلاسیک پر نقش و نگار. کمد نئوکلاسیک را با متریال چوب، روکش چوب، ممبران می‌توان ساخت که توسط دستگاه سی ان سی طراحی می‌شود. کمدهای دیواری نئوکلاسیک در طرح و رنگ‌های مختلف قابل اجرا است.

کمد دیواری به سبک نئوکلاسیک

کمد های نئوکلاسیک در حال حاضر طرفدار بیشتر نسبت به سبک کلاسیک خود دارند

·        کمد دیواری با سبک مینیمال

احتمالا کمد دیواری سبک مینیمال در نگاه اول برای شما به راحتی قابل تشخیص نباشد، زیرا درون سایر عناصر فضا حل شده، که ظاهری کاملا ساده و بدون جلب توجه دارد. بیشترین رنگ‌های که در سبک مینیمال استفاده می‌شود طیف خنثی دارند .

·        کمد دیواری با سبک بوهمین

در طراحی کمد دیواری با سبک بوهمین، ترجیح بر این است فضا، تداعی کننده نمایشگاه باشد، و هر آنچه که در آن است در معرض دید قرار بگیرد. سبک بوهمین کمدهای دیواری چوبی ساده با طراحی از پتینه است.

کمد دیواری بوهمین

 

انواع کمد دیواری از لحاظ درب

انتخاب یک درب مناسب برای کمد دیواری می‌تواند به بهبود فضای کمد، کارایی راحت و زیبای محیط کمک شایانی نماید. انتخاب درست مدل درب کمد، و همچنین طرح و رنگ آن موجب می‌شود، بتوانید استفاده بهینه از کمد و فضایی شیک در اختیار داشته باشید. این‌ که چه نوع دربی برای کمد دیواری منزل شما مناسب است، به این مورد بستگی دارد، که کمد شما چه ‌کاربردی دارد. به طور کلی سبک‌های مختلفی از درب کمد دیواری وجود دارد که با توجه به سلیقه و دکوراسیون اتاق خود آن‌ها را می‌توانید انتخاب کنید. انواع کمد دیواری بر حسب نوع درب به دو دسته تقسیم می‌شود:

  • درهای ریلی
  • درهای لولایی

·        کمد دیواری با درهای لولایی

درب‌های این مدل کمد دیواری، به کمک لولا به چهار چوب وصل شده‌اند. همانطور ‌که می‌دانید این مدل کمد، قدیمی است اما همچنان کاربرد دارد و در منازل مورد استفاده قرار می‌گیرد، اگر طراحی داخلی خانه شما، سبک و سیاق کلاسیک دارد بهتر است از کمدهای دیواری با درب لولایی استفاده کنید. وقتی نوبت به بررسی عمق مفيد کمد دیواری می‌رسد، روشی که برای نصب درب کمد استفاده می‌شود نقش مهمی در اين مسئله دارد. کمد دیواری با درب لولایی فضای کمی از کمد را اشغال می‌کند اگر عمق کمد دیواری ۸۰ سانتی‌متر باشد تنها فضای که‌ درب‌ها اشغال می‌کنند تنها ۲ سانتی‌متر است.

کمد دیواری با درب لولایی

هنگاه انتخاب لولا برای کمد ها حتما دقت کنید

·        مزایا کمد دیواری با درب لولایی

مزایای این نوع درب عبارت است از:

  • از نظر دسترسی، وقتی درب این مدل از کمد را باز می‌کنیم به راحتی به تمام فضای داخلی کمد دسترسی داریم.
  • تمیز کردن کمد دیواری با درب لولای آسان و سریع است.
  • در این مدل لولاهای درب، در یک محور، و روی یک بدنه سوار هستن که هنگام باز و بسته شدن، آزادی بیشتری در موقع حرکت دارند که باعث مقاومت و طول عمر این درب می‌شود.
  • از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است.
·        معایب کمد دیواری درب لولایی

معایب این نوع درب عبارت است از:

  • معمولأ باز و بسته کردن درب‌های کمد دیواری لولایی، با سر و صدا همراه است.
  • این نوع کمد دیواری قدمت طولانی‌تری دارد و طراحی این کمد امروزی نيست.

•        کمد دیواری درب ریلی

کمد دیواری یکی از قسمت‌هایی است که اگر در منزل به خوبی تعبیه شود می‌تواند نیاز افراد را برطرف کند‌. کمد دیواری ریلی یکی از مدرن‌ترین، طراحی‌ها برای اتاق خواب کوچک و حتی بزرگ می‌باشد. تنها تفاوت کمد ریلی با کمد لولایی، در باز شدن درب کمد است. کمد ریلی به صورت ریلی در راستای ریل حرکت می‌کند، این مدل با توجه به اینکه فضای کمتری را در منازل و اداره‌ها اشغال می‌کنند مورد توجه قرار گرفته است.

•        مزایا کمد دیواری درب ریلی

مزایای این نوع درب عبارت است از:

  • سر و صدای کمتری نسبت به کمدهای درب لولایی دارند و بی سر صدا بر روی ریل حرکت می‌کنند.
  • هزینه نصب کمدهای ریلی نسبت به کمدهای دیگر کمتر است.
  • کمدهای ریلی مقاوم‌تر هستند و می‌توانند وزن اضافی‌تر مانند آیینه، شیشه و… را تحمل کنند.
  • استفاده از کمدهای ریلی در بسیاری از مکان‌ها مانند ادارات، منازل امکان پذیر است.
  • کمد دیواری ریلی برای سبک خانه مدرن مناسب است.
کمد دیواری درب ریلی

انتخاب ریل خوب و یراق آلات درست هنگام ساخت این کمد ها نکته ای حائز اهمیت است

•        معایب کمد دیواری درب ریلی

معایب این نوع درب عبارت است از:

  • کمدهای ریلی نسبت به کمدهای لولایی از دوام کمتری برخوردار هستند.
  • درب کمدهای ریلی به طور کامل باز نمی‌شود و به تمام فضای داخل دسترسی ندارید.
  • نطافت این مدل از کمد دشوار است زیرا ریل‌ها محل تجمع گرد و غبار است.
  • اگر فشار بر روی ریل بیاید از جای خود خارج می‌شود و جایگذاری آن دشوار است.

انواع مدل کمد دیواری ریلی

کمد دیواری ریلی خود انواع گوناگون دارد که عبارت‌اند از:

•        کمد دیواری ریلی چوبی یا روکش چوب

این مدل کمد از چوب یا روکش چوب ساخته شده و نسبت به سایر مدل‌ها دارای ظاهری زیباتر است. زیرا نقش و نگارهای چوب همواره چشم نواز هستند.

•        کمد دیواری ریلی آینه دار

این کمد مناسب فضاهای کوچک است. ترکیب متریال شیشه‌ با ام دی اف یا چوب در کمد دیواری باعث بزرگ‌تر نشان دادن فضا می‌شود. کمد ریلی آیینه دار می‌تواند طراحی ویژه‌ و متنوعی داشته باشد، به عنوان مثال تنها بخشی از درب دارای آینه باشد یا می‌توان تمام سطح درب را با آینه پوشش داد. این مدل کمد دیواری باعث انعکاس نور می‌شود و اتاق را پرنور تر می‌کند. کمد دیواری آینه دار به سبب متریال آینه که در این سبک استفاده می‌شود بسیار حساس و شکننده است.

 

کمد دیواری درب ریلی با آینه

استفاده از آینه روی درب کمدها فضای بیشتری را به شما می دهد

•        کمد دیواری ریلی شیشه‌ای

یکی از به روزترین مدل‌های  کمد ریلی، کمد با درب شیشه‌ای است، که این امکان را برای شما ایجاد می‌کند تا فضای داخلی اتاق روشن‌تر به نظر بیاید، در ساخت این مدل از کمد ریلی از شیشه به عنوان درب کمد استفاده می‌شود، به دلیل شفافیت شیشه وسایل داخل کمد همواره قابل رویت است. همچنین می‌توان از شیشه های مات نیز استفاده کرد، از مزیت درب شیشه‌ای، وجود طرح‌های متنوع برای نقش دادن به کمد دیواری است، که این روش برای ست کردن کمد با سایر عناصر موجود در اتاق کاربرد دارد.

انتخاب مدل کمد دیواری

برای انتخاب کمد دیواری مناسب کیفیت اهمیت بسیاری دارد، چون اين وسیله بسیار کاربردی است و در طی روز مدام برای برداشتن وسايل با آن سرو کار دارید، از طرفی باید تحمل وزن سنگین وسایل را داشته باشد. بنابراین انتخاب جنس، رنگ، طرح کمد دیواری از اهمیت بالایی برخوردار است. در نتیجه در هنگام انتخاب کمد دیواری ابتدا نوع کاربرد ان را مشخص کنید و متناسب با کاربردی که قرار است برای شما داشته باشد، مدل آن را انتخاب کنید. مورد دیگری که در انتخاب کمد دیواری باید به آن دقت کنید، رنگ‌بندی آن است؛ در هنگام انتخاب کمد دیواری حتما رنگی را انتخاب کنید که با کل فضای خانه شما همخوانی داشته باشد.

انتخاب انواع مدل های مختلف کمد دیواری

در هنگام طراحی کمد دیواری حتما رنگ مناسبی را انتخاب کنید

کمد دیواری خانه شما

حالا که با انواع سبک و ویژگی کمد دیواری آشنا شدید می‌توانید گزینه مناسب را انتخاب کنید، هر سبک با هر متریالی که برای کمد دیواری مد نظرتان است، حتما با فضای که‌ می‌خواهید به کمد دیواری اختصاص دهید، داری هماهنگی باشد و برای مشاوره می‌توانید از متخصصان این حرفه در آیژک کمک بگیرید تا بهترین کمد دیواری را در خانه خود داشته باشید. کمد دیواری که منطبق با تمام بخش‌های خانه شما و کاربردی باشد. با مراجعه به آیژک می‌توانید کمد دیواری شیک، با کیفیت و قیمت مناسب را به خود هدیه دهید.

نمونه پروژه های کمد دیواری:

مشاهده همه پروژه ها
دیدگاه تون رو بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


دانستنی‌های جاکفشی ممبران

دانستنی‌های جاکفشی ممبران

دانستنی‌های جاکفشی ممبران


انواع کمد دیواری اتاق کودک

انواع کمد دیواری اتاق کودک

انواع کمد دیواری اتاق کودک


انواع رنگ بندی پارتیشن‌ها

انواع رنگ بندی پارتیشن‌ها

انواع رنگ بندی پارتیشن‌ها


آشنایی با پارتیشن متحرک

آشنایی با پارتیشن متحرک

آشنایی با پارتیشن متحرک


بررسی انواع جاکفشی مدرن

بررسی انواع جاکفشی مدرن

بررسی انواع جاکفشی مدرن


بهترین مدل کمد دیواری و انواع آن

بهترین مدل کمد دیواری و انواع آن

بهترین مدل کمد دیواری و انواع آن


انواع پارتیشن ثابت و سبک‌های آن

انواع پارتیشن ثابت و سبک‌های آن

انواع پارتیشن ثابت و سبک‌های آن


انواع کمد دیواری پذیرایی

انواع کمد دیواری پذیرایی

انواع کمد دیواری پذیرایی


مدل‌ها و انواع کمددیواری اتاق خواب

مدل‌ها و انواع کمددیواری اتاق خواب

مدل‌ها و انواع کمددیواری اتاق خواب


انواع جاکفشی چوبی

انواع جاکفشی چوبی

انواع جاکفشی چوبی