24
خرداد
author thumbnail parismin@ad

parismin@ad

2 سال قبل

0

5 دقیقه خواندن

Loading

آشنایی با انواع پارتیشن و کاربردهای آن

پارتیشن چیست؟

پارتیشن به معنای تقسیم‌بندی و جداسازی است که فضای موجود را می‌تواند سازماندهی کند. پارتیشن‌ها فضای موجود را کوچک‌تر و کاربردی می‌کنند؛ در این صورت از محیط مورد نظر استفاده بهینه می‌توان کرد، از پارتیشن در ادارات، شرکت‌ها، منازل و… با توجه به نیاز استفاده می‌شود. پارتیشن‌ها به دو صورت متحرک و ثابت قابل اجرا هستند که فرد یا شرکت متناسب با نیازی که دارد از انواع پارتیشن برای اهداف خاصی که دارند استفاده می‌کنند. در ادامه به بررسی پارتیشن و انواع آن می‌پردازیم:

انواع پارتیشن

انواع پارتیشن

پارتیشن‌ انواع مختلف دارد که عبارت است از پارتیشن ثابت و پارتیشن متحرک. پارتیشن‌های متحرک و ثابت هر کدام داری ویژگی خاص خود هستند که در ادامه به بررسی آن می‌پردازیم:

  • پارتیشن ثابت: پارتیشن ثابت با نصب در محل مورد نظر فضا را تقسیم‌بندی می‌کند این مدل از پارتیشن به علت اینکه قابلیت جابه‌جایی ندارد متریال ساخت باید با کیفیت باشد و مدل‌های متنوعی دارد. برخی ازمدل‌های این نوع پارتیشن از ارتفاع زمین تا سقف است و برخی دیگر ارتفاع کوتاه‌ترین طبق سلیقه کارفرما دارند و قابل اجرا است. پارتیشن اگر تا زیر سقف اجرا شود عایق خوبی برای صدا است و در ادارات کاربرد دارد. با وجود ثابت بودن این نوع پارتیشن در صورت نیاز با رعایت نکات فنی امکان اینکه به مکان جدید انتقال پیدا کند وجود دارد و البته توسط افراد متخصص باید انجام می‌شود.

پارتیشن ثابت

  • پارتیشن متحرک: پارتیشن متحرک ویژگی اصلی آن قابلیت جابه‌جایی و متحرک بدون آن است و برای مکان‌های که قصد تقسیم‌بندی فضا و تغییر و جابه‌جای در تقسیم بندی را دارند بسیار مناسب است. این مدل از پارتیشن به صورت ریلی زمینی یا ریلی سقفی قابل اجرا است.

پارتیشن جابه جا شو پارتیشن متحرک

  • پارتیشن شیشهای: همان طور که گفته شد هر سیستمی که بتواند فضا را تقسیم بندی کند پارتیشن نامیده می‌شود و این سیستم جدا کننده کاذب بسیار کاربردی است که در مکان‌های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد.پارتیشن عموما با هدف برقرار کردن نظم و کاربردی شدن فضا مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی دیگر از انواع پارتیشن‌ها، پارتیشن شیشه‌ای است و همان گونه که از نامش مشخص است متریال اصلی این پارتیشن شیشه است. شیشه مورد استفاده در این پارتیشن هم شیشه‌ای مات است و هم شیشه شفاف و در بازار هر دو این نوع پارتیشن موجود است.
    این نوع پارتیشن یک گزینه عالی برای تقسیم‌بندی فضای داخلی ادارات است که علاوه بر تفکیک فضا ارتباط میان کارکنان همچنان برقرار است و نور طبیعی هم در محیط جریان دارد. پارتیشن‌های شیشه‌ای با استفاده از قاب‌های آلمینیومی یا سایر متریال‌ها تولید می‌شوند که امروزه در طرح و رنگ‌های مختلفی ساخته می‌شود.
    پارتینش شیشه ای
    پارتیشن شیشه‌ای قابلیت تغییر موقعیت را دارد این دیوارهای شیشه‌ای را می‌توانیدهم ازنظر جهت قرار گیری و هم از نظر شکلشان تغییر داد. پارتیشن‌های شیشه‌ای متحرک برای مکان‌های که مدام در حال جابه‌جایی هستند مناسب است و با استفاده از جفت‌های به زمین متصل می‌شود این پارتیشن‌ها به آسانی قابل باز شدن و انتقال به محیط‌های دیگر هستند. پارتیشن‌های شیشه‌ای با ضخامت استاندارد تولید می‌شود و مناسب برای هر مکانی است و در برابر فرسودگی و آسیب مقاوم هستند پس در صورتی که به درستی از آن نگهداری و استفاده شود طولانی مدت می‌توانید دوام داشته باشد.

از مزایای پارتیشن شیشه‌ای می‌توان به مواردی زیر اشاره کرد:

  • پارتیشن شیشه‌ای از دیگر متریال‌های ساخت پارتیشن مقرون به صرفه‌تر است.
  • نور طبیعی در محیط وجود دارد و با وجود این نوع از پارتیشن با کمبود نور روبه‌رو نیستید و به نور مصنوعی خیلی کم‌تر نیاز دارید.
  • پارتیشن‌ها شیشه‌ای در سایزهای مختلف قابل اجرا است.
  • پارتیشن شیشه‌ای احساس باز و بزرگ بودن محیط را برای شما بوجود می‌آورد
  • شرایط نگهداری و نظافت پارتیشن شیشه‌ای نسبتا آسان است چرا که با محلول‌های تمیز کننده صفحات شیشه‌ای سریع پاک می‌شود.
  • نصب پارتیشن شیشه‌ای در محیط کار باعث می‌شود که کارکنان بهتر و با نظم کار کنند و از اتلاف وقت جلو گیری شود، زیرا به این موضوع اشراف دارند که احتمالا زیر نظر گرفته می‌شوند.
  • به کاهش آلودگی صوتی در محیط مورد نظر کمک می‌کند زیرا این پارتیشن‌ها تا حدود زیادی عایق صدا هستند و حواس پرتی ناشی از سروصدا را به حداقل می‌‌رساند.
  • پارتیشن‌های شیشه‌ای را به راحتی می‌توانید بسته به نیاز و شرایط چیدمان هراز گاهی در محیط تغییر دهید.
  • پارتیشن‌ها شیشه‌ای جلوه خاص و زیبای به فضای مورد نظر می‌دهد با وجود طیف گسترده‌ای از تنوع این پارتیشن حکاکی، چاپ، مات کردن امکان پذیر است که ظاهری مدرن و جذاب را ارائه می‌دهند و تکمیل کننده زیبای در محیط هستند.

مدل های مختلف پارتیشن شیه شای

  • پارتیشن شیشهای فریم لس: این مدل از پارتیشن بدون فریم دور شیشه تولید می‌شود این پانل‌ها دارای قاب نیستند و با یک یا چند ورق شیشه‌ای ساخته می‌شود که به کمک ریل نصب می‌شود و به صورت مات و شفاف قابل اجرا است. نمای یک دست شیشه عاری از قاب و چهارچوب از ویژگی این پارتیشن است که معمولا از شیشه‌های تک جداره سکوریت ساخته می‌شود. این نوع پارتیشن به دلیل ایجاد فضای بزرگ و باز بودن زاویه دید و به دلیل بدون فریم بودن فضای کمتری را بر روی زمین اشغال می‌کند.

پارتیشن شیشه‌ای فریم لس

  • پارتیشن شیشهای فریمدار: در این مدل از پارتیشن بنا به سلیقه کارفرما از فریم‌های مختلف استفاده می‌شود. در تولید فریم ظرافت و دقت خاصی بکار گرفته می‌شود تا زیبایی پارتیشن دو برابر شود و از استقامت بالای برخوردار باشد. پارتیشن شیشه‌ای فریم دار عایق خوبی برای صدا است با داشتن حتی قطر کمی از شیشه درصد زیادی از ورود یا خروج سروصدا را این پارتیشن کنترل می‌کند.

پارتیشن شیشه‌ای فریم دار

پارتیشن آیژک

اگر قصد نصب انواع پارتیشن ثابت و متحرک را دارید حتما باید با کارشناس مجرب مشورت کنید زیرا در بازار انواع و اقسام مدل‌ها موجود است و بسته به فضا و نور محیط و نوع تقسیم‌بندی شرایط طراحی پارتیشن متفاوت می‌شود که کارشناس متخصصین به شما بهتر می‌تواند کمک کند. برای تهیه و یا مشاوره در مورد پارتیشن می‌توانید با آیژک مراجعه کنید.

 

Loading