
ام دی اف نوعی ورق چوبی مصنوعی ساخت دست انسان است. ام دی اف (MDF) مخفف medium-density fiberboard به معنی تخته فیبر با چگالی (تراکم) متوسط است. ورقهای MDF از پانلهای نازک ساخته شده از الیاف چوب، رزین و موم تشکیل شده است که در دما و فشار بالا فشرده سازی میشوند و سپس به ویسله گرما و حرارت به هم فشرده میشوند در واقع فیبر و موم را به وسیله گرما پرس میکنند.
در عصر حاضر ام دی اف جز آن دسته وسایلی است که بسیار کاربرد دارد و آن را در اطراف خود بسیار مشاهده میکنیم. اما بیشترین کاربرد ام دی اف (MDF) در صنایع چوبی است. امروز از ام دی اف در ساخت کابینت، تخت، کمد، میز و… استفاده میشود. امروزه اکثر ادارهها و سازمانها برای ساخت یا خرید لوازم چوبی خود ام دی اف را ترچیح میدهند و علت آن مناسب و به صرفه بودن ام دی اف از نظر قیمت است.
حال که با چگونگی ساخت ام دی اف آشنا شدید بهتر است انواع کابینت ام دی اف را هم بشناسید. کابینت ام دی اف را براساس روکش به چند دسته تقسیم میکنند که در زیر به شرح هر یک میپردازیم:
از آنجایی که تهیه کابینت تمام چوب هزینه بسیار زیادی برای صاحب خانه ها دارد. استفاده از روکش های چوب طبیعی که از جنس راش و ملچ هستند همان ظاهر را با هزینه کمتری به شما تحویل می دهند. جلا و روکش پارافین برای این دست از کابینت ها پر اهمیت است.
روكش ملامينه یکی از پركاربردترين روكش های MDF در ايران است. روکش ملامین از کاغذ های دکوری آغشته به چسب ملامین (فرم آلدئید) تشکیل شده است و بدون نیاز به چسب کاری مجدد روی تخته های MDF چسبانده می شوند.
بسیاری از افراد تمایل دارند که به چوب ام دی اف نگاهی منفی داشته باشند و این تصور را داشته باشند که در مقایسه با چوب عملکرد ضعیفی دارد. اما همان طور که در ابتدا اشاره کردیم هر دو دارای نقاط مثبت و منفی هستند. در واقع شرایطی وجود دارد که ام دی اف انتخاب برتری است برای کابینتهای آشپزخانه شما. قبل از اینکه مزایا و معایب کابینت ام دی اف را بیان کنیم، مهم است که توجه داشته باشیم که انواع مختلفی از این نوع چوب وجود دارد. چوبهای ام دی اف بر اساس چگالی، اندازه، نوع چسب، میزان رطوبت، گونههای چوب و ضخامت متفاوت هستند. هر چه تخته ام دی اف ضخیمتر و متراکمتر باشد، گرانتر است.
در منازل، از چوب ام دی اف بیشتر در ساخت درب کابینت استفاده می شود. دلایل متعددی برای این امر وجود دارد.
1. چوب ام دی اف تاب نمی خورد و ترک نمی خورد: ام دی اف نیز مانند چوب با نوسانات دما و رطوبت منبسط و منقبض میشود. اما بر خلاف چوب، ام دی اف تاب نمیخورد. این به این دلیل است که تخته به لطف ساختار خود به عنوان یک واحد حرکت میکند. حتی با تغییرات شدید رطوبت و دما، نگران آسیب دیدن درهای کابینت نباشید. تخته ام دی اف از ذرات بسیار ریز ساخته شده است به این معنی که دانه بندی قابل توجهی ندارد. این باعث میشود که سطح صاف و سیقلیتری به خصوص زمانی که تخته رنگ شده است، ظاهر شود. اگر قصد دارید درهای کابینت را رنگ آمیزی کنید، ام دی اف را به جای چوب به شدت توصیه میکنیم.
2. شکل پذیری آسان: دربهای کابینت در سبکهای متنوعی طراحی و عرضه میشوند. درهای کابینت به سبک شیکر، درهای تخت، درهای داخلی، درهای برجسته و بسیاری موارد دیگر وجود دارد. سهولت سفارشی سازی و شکل دهی تختههای ام دی اف در این امر بسیار کمک کننده است. به دلیل ساختاری که تخته ام دی اف دارد آن را میتوان به راحتی و به روشهای مختلف بدون هیچ آسیبی برش و سوراخ کرد.
اقتصادی ترین نوع کابینت، کابینت ملامینه ام دی اف می باشد. این نوع کابینت در دسترس ترین نیز هست!
در زمینه تعیین قیمت کابینتهای ام دی اف (MDF) عوامل متعددی نقش دارند که در ادامه به بیان آن میپردازیم:
برای افرادی که جایگزین ارزانتر اما همچنان قوی برای چوب را ترجیح میدهند، امدیاف انتخاب خوبی است. اما استفاده از ام دی اف چه مزایایی دارد؟ که در زیر به شرح آن میپردازیم:
درست است که خرید کابینت ام دی اف این روزها نسبت به گذشته خیلی بیشتر شده است اما هر انتخاب مزایا و معایب مخصوص به خودش را دارد. حال که از مزایا ام دی اف گفتیم بد نیست که در مورد معایب آن نیز بدانیم:
کابینت یک نیاز اساسی برای هر خانهای است برای داشتن کابینتی خاص باید نکات ریز و درشت رعایت شود. ترکیب رنگ نقش ویژهای در زیبایی کابینت دارد به همان اندازه که کاربردی بودن کابینت مهم است رنگ کابینت ام دی اف نیز حائز اهمیت است. هر فردی سلیقهی خاص خودش را دارد و رنگی را میپسندد که شاید از دید دیگری جذابیت نداشته باشد، از این رو نمیتوان گفت چه رنگی بهترین است.
اما بعضی از رنگها بیشتر استفاده میشود و کاربردیتر هستند و تقریبا اکثر افراد از همین رنگهای مانند سفید، قهوهای، مشکی استفاده میکنند. این رنگها از قدیم تا به امروز همراه صنعت کابینت سازی بوده است که بنا بر سلیقه کارفرما امکان ترکیب این رنگها با دیگر رنگهای موجود در بازار وجود دارد.
برای سفارش کابینت و مشاوره، با
کارشناسان ما تماس حاصل نمایید!
بهترین مواد اولیه که میتوان با آن کابینت ساخت و در صنعت کابینتسازی پیشگام است امدیاف است . علت محبوبیت امدیاف قیمت مناسب، استحکام، سازگاری با طبیعت و تنوع در طرح آن است. کابینت اچپیال نوعی کابینت امدیاف است و یکی از مقاومترین روکشهایی است که بر روی امدیاف قرار میگیرد. در فرآیند تولید اچپی ال لایههای کاغذ کرافت به همراه روکش ورق به رزین آغشته میشود و به مدت ۹۰ دقیقه تحت دما و فشار بالا قرار میگیرد؛ و در نهایت به یک ورق متراکم و یک پارچه تبدیل میشود. استفاده از رزین مقاومت ورق اچ پیال را بالاتر میبرد. ورقهای اچپیال شرایط مناسبی را برای طراحی نمای کابینت در اختیار طراحان این صنعت قرار داده اند.
بازی رنگ سبز روشن و تلفیق آن با خاکی فضای خوبی را ایجاد میکنند. این رنگها خلاقیت و سرگرمی را القا میکنند و در عین حال ثابت و اطمینان بخش هستند. امسال شاهد ظهور طیف وسیع رنگهای سبز در آشپزخانهها خواهیم بود و چیزی متفاوت از رنگهای زمردی تیرهتر و سلطنتیتر ارائه میدهند تا از آشپزخانه خود بیشترین لذت را ببرید.
جای تعجب نیست که رنگ سفید همچنان بهترین انتخاب برای آشپزخانه است. با ظاهری بیبدیل و تمیز و جاودانه و توانایی ایجاد فضای بیشتر در اتاقهای کوچک. با این حال، لذت بخشترین موضوع در مورد رنگها، توانایی سفارشی سازی بیپایان آنها است. تنها با کوچکترین ظرافت، رنگ سفیدی که انتخاب میکنید میتواند به رنگی گرمتر تبدیل شود.
امروزه کابینتها در انواع جنس و رنگهای مختلف ساخته میشود در میان این همه تنوع کابینتهای ام دی اف طرفداران بیشتری دارند. کابینت ام دی اف از لحاظ مدل دارای تنوع گستردهای است و برای هر آشپزخانهای قابل طراحی است. مدل کابینت ام دی اف هر سلیقهای را به خود جذب میکند و در کنار آن باید به سبک خانه برای انتخاب مدل کابینت ام دی اف توجه شود. پس قاطعانه نمیتوانیم بگوییم بهترین مدل کابینت ام دی اف چیست.
ام دی اف ایرانی و ترک در بازار موجود است نمونههای ایرانی امروزه کیفیتی مطلوب دارد. سبک کابینت مدرن با متریال ام دی اف طرفدارن زیادی دارد و مناسب هر متراژ آشپزخانهای است و همه این موارد گفته شده در مدل کابینت ام دی اف تاثیر گذار هستند. از جمله کابینت ام دی اف محبوب به کابینتهای ام دیاف با روکش هایگلاس و کابینتهای ام دی اف با روکش ممبران میتوان اشاره کرد. این دو مدل کابینت بیشترین درخواست ساخت در آشپزخانههای ایرانی را دارند.
اگر به دنبال یک آشپزخانه کلاسیک یا مدرن هستید و نمیخواهید هزینه زیادی را برای کابینت صرف کنید ما به شما کابینت ام دی اف را پیش نهاد میکنیم. این مدل کابینت از نظر اقتصائی به صرفهبوده و زیبای کم نظیری نیز دارد. علاوه بر این کابینت آشپزخانه ام دی اف (MFD) دارای روکشها متعدد و رنگهای بسیار متعددی است. ما در آیژک، در کنار شما هستیم تا بهترین مدل کابینت ام دی اف را با مناسبترین قیمت و بهترین کیفیت را در آشپزخانه خود داشته باشید.
ام دی اف ماشین کاری بالایی دارد که قبل از این تنها چوبهای سخت قابلیت کارهای مکانیکی و ماشین کاری را دارا بودند. ترکیبات اصلی MDF چوب و رزین است که تحت فشار و حرارت بوده و با افزایش استحکام، مقاومت در برابر آتش و نفوذ ناپذیری، خواص بهتری نسبت به چوب نرم پیدا میکند.
هیچ ورق ام دی افی وجود ندارد که در مقابل آب مقاوم باشد! در واقع در مقابل دستمال خیس و مرطوب مقاوم است. نباید ورق ام دی اف را کلا با آب شستشو دهیم. اجرای دقیق PVC باعث مقاومتر شدن کابینت در برابر نفوذ آب خواهد شد.
کلا جنس چوب مقاومت چندانی در مقابل حرارت و آتش سوزی ندارند. تنها تفاوت آنها بین روکشهاست. که بعضی از آنها مقاومت بیشتری در برابر حرارت از خود نشان می دهند. اما در نهایت باید بگوییم که همگی در برابر حرارت بالا و آتش سوزی آسیبپذیر میباشند.
قیمت کابینت ام دی اف به نوع آن بستگی دارد. بسته به میزان فشردگی مغزی این نوع کابینت، قیمت آن متغیر است. چون کیفیت آن بهتر میشود. و همچنین نوع روکش به کار رفته بر روی کابینت ام دی اف بر قیمت آن تاثیرگذار است.
در ورقهای ام دی اف و ملامینه وزن و تراکم فرق دارد. ورق ملامینه ازجنس نئوپان است. و همین باعث میشود وزن و تراکم کمتری نسبت به کابینتهای ام دی اف داشته باشد. ورقهای ام دی اف از مقاومت بیشتری نسبت به ملامینه برخوردار هستند.
امروزه به میزانی که خانهها کوچک شده است لوازم مورد نیاز کاربردیتر طراحی میشوند. همانطور که لباس، کیف، رختخواب و سایر لوازم در جای مشخصی
تحقیقات انجام شده ثابت کرده است، صرف وعدههای غذایی همراه با اعضای خانواده باعث طول عمر انسان میشود. برای میل کردن غذا افراد در آشپزخانه
دیوارها در هر مکانی که قرار بگیرند عنصر خوبی برای اجرا کردن طرحهای خلاقانه هستند. شلف آشپزخانه متدوالترین متریال قابل نصب بر روی دیوارهای آشپزخانه
گروه طراحی دکوراسیون آیژک تولید کننده انواع مختلف کابینت و کمد دیوار همراه با طراحی انحصاری دیگر فضاهای منزل از سال ۱۳۷۸ فعالیت خود را در این صنف آغاز کرده است. شعار ما تضمین کیفیت و اجرای بی عیب و نقص در سریع ترین زمان ممکن است . دغدغه ما راحتی شما و داشتن محیطی گرم و صمیمی است
تمامی حقوق برای سایت آیژک تولید کننده انواع کابینت و دکوراسیون داخلی محفوظ می باشد.