Izhak | آیژک
account
هر آنچه در مورد پارتیشن اداری و انواع آن باید بدانید

هر آنچه در مورد پارتیشن اداری و انواع آن باید بدانید

time18 روز قبل
comment0 نظر
views14 بازدید

یکی از وسایل پر کاربرد در عصر حاضر پارتیشن است. پارتیشن که یک نوع جدا کننده اتاق‌ها و قسمت‌های دیگر خانه است به دلایل مختلف کاربرد زیادی در خانه‌ها و اداره‌ها پیدا کرده است. این که پارتیشن چیست؟ آیا انواع و اقسام مختلف دارد یا خیر و موارد دیگر را در این مطلب می‌خواهیم بررسی کنیم. با آیژک همراه باشید.

پارتیشن چیستپارتیشن چیست و چه کاربردی دارد؟

پارتیشن چیست؟

پارتیشن یک جدا کننده و تقسیم کننده موقت است که جز سازه اصلی معماری نمی‌باشد و در معماری اصطلاحا پارتیشن می‌نامند. پارتیشن به ما کمک می‌کند تا از فضای مورد نظر بیش‌ترین و بهترین استفاده را داشته باشیم، با استفاده از پارتیشن بندی در ادارات، یک فضا را به چند فضای متفاوت و کاربردی می‌توان تقسیم کرد. و یا حمام خانه را به دو بخش تقسیم کرد تا یک بخش برای رختکن داشته باشیم.

کاربرد پارتیشن اداری

پارتیشن اداری یکی از انواع جدا کننده‌های کاذب و موقتی در فضاهای اداری است، که از آن برای نظم بخشیدن، زیباسازی، و ایجاد فضای خصوصی و نیمه خصوصی جهت فراهم کردن محیطی آرام، دور از سر و صدا و دیگر عوامل بر هم زننده تمرکز کارکنان، برای بازدهی بهتر مورد استفاده قرار می گیرد. با کمک این وسیله می‌توان در کمترین زمان ممکن محیط اداره را تقسیم بندی نمود.

پارتیشن‌ها در انواع مختلفی تولید و عرضه شده و از لحاظ ساختاری در ۲ نوع ثابت و متحرک طراحی و اجرا می‌شوند. پارتیشن‌های متحرک به چند دسته چرخ دار، ریلی، تاشو و… تقسیم شده، که سبک بوده و قابلیت حمل و نقل راحت تر دارند. اما پارتیشن های ثابت قابلیت تغییر مکان ندارند و برای محیط‌هایی مناسب است که به زودی قصد تغییر دکوراسیون یا جابه‌جایی ندارند. پنهان سازی عیب‌های ساختمان، عیب‌هایی شامل ستون‌های اضافی یا دیوارهای کج، توسط پارتیشن بندی استاندارد از دید عموم پنهان می‌ماند.

پارتیشن از لحاظ نوع جداره به دو دسته پارتیشن تک جداره و پارتیشن دو جداره تقسیم می‌شود؛ که با متریال‌ مختلفی چون پارتیشن اداری شیشه‌ای، پارتیشن اداری آلمینیومی، پارتیشن اداری ام دی اف، پارتیشن چوبی اداری و پارتیشن ترکیبی تولید می‌شود.

کاربرد پارتیشن اداریپارتیشن ها معمولا در فضاهای اداری بیشتر کاربرد دارند

قیمت پارتیشن اداری

قیمت پارتیشن‌های اداری به عوامل مختلفی مانند: متریال و کیفیت مواد مورد استفاده، ارتفاع، طرح، ترکیب رنگ، ملزومات و … متفاوت است. در نتیجه نمی‌توان برای پارتیشن قیمت نهایی مشخصی را بیان کرد.

نصب پارتیشن اداری

پارتیشن‌ها قابل نصب و اجرا به صورت مستقل بدون آسیب رساندن به کف ساختمان قابل اجرا است. پارتیشن‌های ثابت بر روی زمین و به کمک پیچ و مهره نصب می‌شود، اما پارتیشن‌های متحرک یا شناور، قابلیت جا‌به‌جایی دارد و می‌توان محل قرار گیری آن رادر فضای محل کار تغییر داد.

 

انواع پارتیشن از لحاظ جداره

همان طور که گفته شد پارتیشن‌های اداری از لحاظ جداره به دو نوع تک جداره و دو جداره تقسیم می‌شود که هر کدام را مورد بررسی قرار می‌دهیم:

·      پارتیشن اداری تک جداره

پارتیشن‌های تک جداره دارای ستون‌های مختلفی است که باعث راحت قرار گرفتن آ‌ن ها بر روی زمین می‌شود و با متریال‌های مختلف ساخته می‌شود نحوه‌ی طراحی فریم پارتیشن تک جداره به گونه‌ای است که بتوان قفل و یراق روی این نوع پارتیشن نصب شود این پارتیشن‌ها یک فضای اداری بزرگ را خیلی راحت به فضاهای مناسب تقسیم می‌کنند. پارتیشن‌های تک جداره اداری بدون هیچ گونه لغزندگی ساخته می‌شود این پارتیشن‌ها معمولا با پانل‌های آلمینیومی، ام دی اف با ترکیب شیشه تولید و اجرا می‌شود. پارتیشن تک جداره شیشه‌ای یا پارتیشن تک جداره ام دی اف در ارتفاع کم، عایق صوتی نیستند و فقط برای تقسیم بندی استفاده می‌شود. اگر حریم صدا برایتان در تقسیم بندی مهم است باید از نمونه‌های از پارتیشن استفاده کنید که از کف تا سقف قابل اجرا باشد.

انواع پارتیشن از لحاظ جداره پارتیشن ها از لحاظ جداره با هم تفاوت های بسیاری دارند

·       ویژگی و مزایای پارتیشن اداری تک جداره

ویژگی و مزایای این پارتیشن عبارت است از:

  1. قابلیت جدا سازی و اجرای آسانی دارد.
  2. قابل تعویض و تعمیر است.
  3. دارای رنگ بندی و طرح‌های متنوعی است.
  4. ضد آب و از تکنولوژی نانو در پارتیشن اداری تک جداره استفاده شده است.
  5. نصب قفسه و کمد در پارتیشن اداری تک جداره امکان پذیر است.
  6. از لحاظ ظاهری بسیار زیبا و یک سازه سبک است.
  7. قابل اجرا و پیاده سازی در ابعاد مختلف، و باعث بهینه سازی فضای ادرات می‌شود.
  8. ارزان و بسیار به صرفه است و طول عمر بالایی دارد.
  9. در این نوع پارتیشن امکان استفاده از یراق آلات و قفل بر روی درب وجود دارد.
  10. این پارتیشن به راحتی جابه جا می‌شود و می‌توان دکور فضا را تغییر داد.
  11. پارتیشن تک جداره قیمت مناسبی دارد.
  12. این نوع از پارتیشن دارای شیشه‌های مات است پس بهترین گزینه برای حک کردن لوگوی اداره یا شرکت است.
  13. پروسه نصب و مونتاژ این پارتیشن بسیار آسان است.
  14. پارتیشن تک جداره اداری در انواع ترکیب‌ها و رنگ‌های گوناگون تولید و به بازار عرضه شده و مناسب برای همه سلیقه‌ها است.

•       معایب پارتیشن اداری تک جداره

معایب این پارتیشن عبارت است از:

  1. پارتیشن تک جداره اداری داری عایق گرما و حرارتی نیست.
  2. پارتیشن تک جداره عايق صوت و صدا نیستند‌.

معایب پارتیشن اداری تک جدارههر پارتیشنی مزایا و معایب خود را دارد

•       پارتیشن اداری دو جداره

در سال‌های اخير پارتیشن دو جداره اداری در کلیه ادارات، دفاتر خدمات دولتی، بیمارستان‌ها و …مرسوم شده است و موجب تفکیک فضاهای کلی به فضای کوچک‌تر می‌شود که هر دو نوع پارتیشن اداری تک جداره و دو جداره می‌تواند با متریا‌ل های مختلفی مانند شیشه‌ای، آلمینیوم و ام دی اف تولید گردد.

·  ویژگی و مزایای پارتیشن اداری دو جداره

پارتیشن‌های اداری دو جداره عايق صدا هستند و می‌توان جهت زیباسازی، از پرده کرکر‌ه ای استفاده کرد، که این ویژگی (نصب پرده) در پارتیشن تک جداره امکان پذیر نیست. مهم ترین ویژگی که پارتیشن اداری دو جداره را از دیگر پارتیشن‌ها متفاوت می‌کند، این است که این مدل پارتیشن اداری دوجداره تا سقف امتداد دارند، این نمونه از پارتیشن در طراحی و رنگ‌بندی انواع متنوعی دارد.

  1. این نوع از پارتیشن نصب سریع و آسانی دارد
  2. در برابر صدا و حرارت عایق خوبی است.
  3. قابلیت نصب پرده کرکره‌ای و تعمیر یا حتی تعویض پرده را دارد.
  4. دارای رنگ‌بندی متنوع است و به زیباسازی محیط کار بسیار کمک می‌کند.
  5. سبک بودن این نوع از پارتیشن باعث می‌شود که به ساختمان آسیب وارد نشود.
  6. قابلیت اجرا در ارتفاع‌های متفاوت و طول عمر بالا از دیگر ویژگی‌های این پارتیشن است.

انواع پارتیشن اداریپارتیشن های اداری انواع مختلفی دارند

انواع پارتیشن اداری

در این بخش به معرفی انواع پارتیشن اداریمی‌پردازیم:

   پارتیشن اداری ام دی اف

فریم بندی و ظاهر این مدل پارتیشن اداری تماما از چوب ام دی اف بوده است، که عایق مناسبی جهت جلوگیری از انتقال صدا است. از مزایای این پارتیشن می‌توان به مقاوم بودن در برابر خمیدگی، تغییر شکل، خوردگی و رطوبت، قابلیت رنگ‌آمیزی ، روکش کاری و نیز دارا بودن سطحی صاف اشاره کرد. پارتیشن‌های ام دی اف در دو نوع ام دی اف ساده و مات و ام دی اف هایگلاس هستند.

•         مزایا پارتیشن اداری ام دی اف

از مزایای این پارتیشن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. این نمونه از پارتیشن قیمت مناسبی دارد.
  2. عایق صدا، گرما و سرما است.
  3. گستردگی در طرح و رنگ دارد.
  4. اختصاص فضای شخصی در محیط کار برای کاربر را امکان پذیرمی‌کند.
  5. از انعطاف‌پذیری بالا در محیط‌های اداری از مزیت این پارتیشن است.

•       معایب پارتیشن اداری ام دی اف

از معایب این پارتیشن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. در صورت ایجاد ترک یا خرابی بر روی پارتیشن ام دی اف امکان ترمیم وجود ندارد.
  2. اگر در معرض آب و رطوبت زیاد قرار بگیرد دچار تورم و برآمدگی می‌شود.

پارتیشن اداری ام دی افپارتیشن اداری ام دی اف در طرح ها و رنگ های مختلفی در بازار موجود است

•       پارتیشن های اداری آلمینیومی

پارتیشن‌های آلمینیومی یکی از بهترین انتخاب‌ها برای محیط هایی است که رطوبت بالای دارند، این پارتیشن‌ها را بسته به سلیقه می‌توان در هر محیطی استفاده کرد، که معمولا با انواع شیشه ترکیب می‌شود. این پارتیشن‌ها به علت رسانای الکتریکی که دارند حتما توسط متخصصان حرفه‌ای و کار بلد باید اجرا شود. مزیت این پارتیشن این است که اگر در معرض رطوبت باشد آسیب نمی‌بیند.

·      پارتیشن‌های اداری چوبی

این نوع پارتیشن بسیار زیبا است و طبق فضای اداره و سلیقه کارفرما قابل اجرا است. از مزیت‌های این نوع از پارتیشن این است که عایق سرما، گرما، صدا و برق هستند. امکان اجرای طراح‌های منحنی و متفاوت در پارتیشن چوبی و تغییر رنگ وجود دارد. عیب عمده این پارتیشن مقاومت کم در برابر رطوبت، آب و امکان تغییر شکل در اثر مجاورت آب و رطوبت است.

 

مقالات مشابه:

  1. بیشتر بخوانیدآشنایی با انواع کتابخانه خانگی و اداری
  2. عکس تصویر شاخص مقاله کتابخانه

·      پارتیشن اداری شیشه‌ای

در حالتی که میزان نور در محیط مهم باشد، برای تأمین این نور می‌توان از پارتیشن شیشه‌ای استفاده نمود. این پارتیشن توسط آلمینیوم و یا فریم ام دی اف محصور شده است، این پارتیشن‌های ترکیبی بسیار جذاب و زیبا از شیشه و آلمینیوم با رنگ‌بندی متفاوت برای جداسازی قسمت‌های مختلف فضای اداره مورد استفاده قرار می‌گیرد. فریم‌ها به صورت اشکال هندسی ساخته می‌شود تا در برابر ضربه مقاوم و مستحکم باشند. پارتیشن شیشه‌ای هزینه نور پردازی در محیط کار، را به آسانی کم می‌کند و یک نور طبیعی و زیبای در طول روز به ما می‌دهد. نکته قابل تامل دیگر این است که در هزینه‌های برق هم صرفه جویی می‌شود، این نوع از پارتیشن بهترین گزینه برای دفاتر اداری است. استفاده از این نوع پارتیشن علاوه بر جداسازی فضاهای مورد نظر در دفاتر کار، نقش مهمی در دکوراسیون داخلی اداره ایفا می‌کنند.

پارتیشن اداری شیشه‌ایپارتیشن اداری شیشه‌ای زیباست اما معایبی نیز دارد

·       ویژگی پارتیشن اداری شیشه‌ای

از مزایای این پارتیشن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. اگر چه پارتیشن شیشه‌ای در بسیاری از مسائل مفيد بوده، اما امکان حواس پرتی در میان کارکنان هست که ‌می‌توان با مات کردن قسمتی از شیشه‌های پارتیشن از حواس پرتی کارکنان جلوگیری کرد.
  2. با حداکثر شفافیت احساس بی‌نظیری از آزادی در پارتیشن شیشه‌ای داشته باشید.
  3. پارتیشن تک جداره شیشه‌ای در رنگ‌ها و فریم‌های متنوع تولید می‌شود و هر نوع سلیقه‌ای را، راضی نگه می‌دارد.
  4. تولید و اجرای این پارتیشن آسان و سریع است و از لحاظ قیمتی به‌صرفه‌تر است.
  5. ویژگی دیگر این پارتیشن این است که می‌توان آن‌ها را به موقعیت‌های جدید منتقل کرد.
  6. پارتیشن شیشه‌ای اداری این امکان را به کارفرما می‌دهد که کارکنان خود را در زمان مشغول کار ببیند، که باعث بهره وری در روند کاری می‌شود.
  7. تفکیک فضاهای کاری با استفاده از دیوارهای شیشه‌ای متحرک یکی از اقتصادی‌ترین و در عین حال مدرن‌ترین تکنیک‌های ایجاد فضای ادارات است.

·      پارتیشن شیشه و ام دی اف

پارتیشن‌های که اسکلت و فرم آن را از چوب ام دی اف تولید کرده‌اند، و از شیشه به منظور پر کردن قاب بهره می‌برند پارتیشن شیشه‌ای و ام دی اف می‌گویند.

·      پارتیشن ام دی اف با پروفیل آلمینیومی

این پارتیشن قابلیت جابه‌جایی و جداسازی آسانی دارد که از چوب ام دی اف جهت پر کردن قاب بهره می‌برند و از مزایای آلمینیوم به کار رفته در آن می‌توان به مقاوم بودن، سبک بودن و زیبای این پارتیشن اشاره کرد.

  پارتیشن ام دی اف با پروفیل آلمینیومیپارتیشن ام دی اف با پروفیل آلمینیومی فضاسازی زیبایی را در محیط ایجاد میکنند

·      پارتیشن شیشه‌ با پروفیل آلمینیومی

فریم و اسکلت‌بندی آلمینیومی است و از شیشه جهت پر کردن قاب بهره می‌برند، که به صورت منحنی مات یا شفاف استفاده می‌شود، و به عنوان یک متریال پر کاربرد در فضاهای اداری قابل اجرا است. دلیل این محبوبیت مقاومت بالا و تنوع در اجرایی رنگ است. این مدل پارتیشن به دلیل ماهیت تمام شیشه‌ای امکان اجازه ورود نور طبیعی را به محیط کار را می‌دهد.

پارتیشن اداری محل کار شما

در دنیای زندگی می‌کنیم که بیشتر وقتمان در محیط کار سپری می‌شود و با یک پارتیشن بندی زیبا و مدرن محیط اداری را به گونه‌ای می‌توانیم طراحی کنید که برای شما و همکاران شما خستگی ناپذیر باشد، برای اینکه بدانید محیط شما نیاز به چه نوع پارتیشنی دارد بهتر است از متخصصان و مشاوران در این زمینه راهنمایی بخواهید. ما به شما آیژک را پیشنهاد می‌کنیم.

 

دیدگاه تون رو بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


پارتیشن هوشمند چیست و چه کاربردی دارد؟

پارتیشن هوشمند چیست و چه کاربردی دارد؟

پارتیشن هوشمند چیست و چه کاربردی دارد؟


پارتیشن فریم لس و انواع آن

پارتیشن فریم لس و انواع آن

پارتیشن فریم لس و انواع آن


آشنایی با انواع پارتیشن و کاربردهای آن

آشنایی با انواع پارتیشن و کاربردهای آن

آشنایی با انواع پارتیشن و کاربردهای آن